De Mere 2

Halsteren

Op aanvraag
Omschrijving Kenmerken Foto's Kaart

Omschrijving

Glastuinbouwopstanden van ca. 7300 m² te huur op ca. 16.000 m² ondergrond.
Gelegen op zeer strategische locatie nabij de poort van Halsteren en langs de toegangsweg richting Tholen op korte afstand van de afrit.
Gelegen aan een openbare en goed verharde weg in het buitengebied van Halsteren met zeer goede ontsluiting naar A4.

Algemeen
Dit glastuinbouwbedrijf bestaat uit een 3 tal aaneengeschakelde kassen, welke tussen 1999 en 2007 opnieuw zijn opgetrokken. De poothoogte bedraagt 2.40 m en 4.00 m bij de laatste kas. De eerste twee kassen hebben een 3.20 kap en zijn gedekt met 0.73 m dekglas en zijn voorzien van hele luchtramen. De derde kas is voorzien van een 6.40 m tralie en is gedekt met 1.00 m dekglas en is voorzien van 3x1/2 luchtramen middels spantrailmechaniek. In deze kas is nog wel een verduisteringsscherm aanwezig. Verwarming kan geschieden middels heteluchtkachels, als dit benodigd is.
In overleg kan een gedeelte van de schuur worden verhuurd. Deze is omstreeks 2014 gebouwd en heeft een totale afmeting van ca. 30x12.80m = 384 m. Voorzien van deur met een hoogte van ca. 3.80 m. De schuur is niet apart te huur. Het bedrijf is voorzien van een waterbron van ca. 60 m diepte en een waterpomp van ca. 20 m³/uur. Aan de achterzijde bevinden zich nog 2 watersilo’s van elk ca. 500 m³ inhoud. Aan de zijkant van de kas bevindt zich nog een wandeltunnel, welke evt. ook gehuurd kan worden. Thans staan er rode bessenstruiken in de kas, welke nog gebruikt kunnen worden, dan wel op verzoek verwijderd kunnen worden.

Kadastrale bekendheid

Gemeente Sectie Nummer Grootte
Halsteren I 879 1 ha 60 a 00 ca. * *
**Grootte in nader overleg vast te stellen.


Bestemming
Volgens mededeling van de gemeente Rucphen heeft het object een enkelbestemming “Agrarisch” en functieaanduiding “specifiek vorm van agrarisch-kernrandzone”.